Ai nevoie de ferestre termopan - tamplarie PVC, plase insecte, usi termopan sau usi de garaj, glafuri și rulouri?

Genero Ferestre are soluții pentru tine!

Povestea Genero Ferestre

 

Genero Ferestre este o initiativă noua, o nouă echipa  cu multă energie, prin care, pornind de la nevoile din piață de profil, respectiv de furnizare și montaj de timplarie PVC - termopane: ferestre termopan, usi de interior și uside exterior, usi de garaj, plase insecte /tintari și alte accesorii, dar și de la noile trenduri din online, venim în întâmpinarea clienților pentru a-i asista în diferite solicitări și nevoi.

 

Echipa noastră, având o vastă experiență în domeniu l termopanelor, lucrăm din 2005 numai în domeniul ferestrelor din termopan, și trecând prin mai multe stadii de dezvoltare profesională, cumulând experiență în Project Management, în livrări de proiecte mari și soluții industriale a dat naștere acestui concept nou prin care deschidem o ușă/ferestră și în online, în spațiul virtual, pentru a putea ajunge și comunica mai ușor cu Dvs., clienții noștri.

Bineinteles, prioritare sunt cerințele specifice ale clienților noștri care se completează cu soluții optime oferite de specialiștii Genero Ferestre.

Proiectele și soluțiile le vom concepe împreună astfel încat să obținem rezultatul dorit de client și soluțiile optime din punct de vedere raport preț/calitate.

Analizăm și măsurăm cu atenție, livrăm și montăm cu grijă pentru calitate și pentru clienții noștri.

Continuăm să lucrăm în principal doar pe recomadari ale clienților mulțumiți și sperăm să beneficiem și de recomandările Dvs.!

Analizăm orice tip de solicitare, chiar și pe cele atipice,  și speram sa găsim împreuna soluții optime pentru Dvs.!

Pentru proiecte speciale ne deplasam și la distanțe mari, în jurul Bucureștiului!

Nu ezitați să ne contactați aici direct și sau să ne urmăriți și vizitați și pe Facebook, pe pagina Genero Ferestre!


Formular de contact