Ai nevoie de ferestre termopan - tamplarie PVC, plase insecte, usi termopan sau usi de garaj, glafuri și rulouri?

Genero Ferestre are soluții pentru tine!

Plase de tintari pe balamale

Sunt special concepute pentru ferestrele care au la exterior timplăria curată iar structura exterioară are un minim de 40 mm până în lumina termopanului.

 

Plasele de insecte cu balamale sunt acele tipuri de plase de tintari batante pentru termopan cu balamale care sunt montate la ferestre de baie, ferestre de dormitor sau sufragerie (living) și usi cu o singura deschidere.

 

Aceste plase de insecte batante odată montate la ferestre sau uși pot fi demontate oricând, fără a fi nevoie de cunostințe de specialitate.

Genero - plase pe balamale 1

Ca și preț putem spune că se număra printre cele mai ieftine plase din categoria lor și sunt foarte ușor atat de utilizat cât și de curățat oferind protecție împotriva insectelor.

 

Ca și paletar de culori acest tip de plase tintari pot fi confectionate atât în culori RAL standard cât și în orice culoare RAL preferențială.

Modelul acesta de plase de tințari cu balamale poate fi montat atât pe timplaria Dvs./ ferestre termopan existente cât și pe cea din aluminiu, în ambele cazuri această plasa batanta etanșând perfect.

 

Ca și componență putem spune ca profilul este din aluminiu extrudat, vopsit in camp electrostatic (nu se exfoliază), plasa de insecte este din fibra de carbon și sticlă ignifugă, iar accesoriile sunt din pvc dur.

Aceste plase de insecte americane ca pot fi montate și pe tîmplarie care au rulouri exterioare, dar cu latimi limitate la maxim 1500 mm pentru 2 canate.

 

Plasa de tințari cu balamale este din fibră de carbon și sticlă de culoare gri deschis (afectează vizibilitatea undeva intre 5 și 10% din interior spre exterior) și nu poate fi ruptă la mână.

Accesoriile acestor plase tintari cu balamale sunt din PVC dur.

 

Durata de viata al acestei plase de tantari batantă este de minim 5 ani din momentul instalării lor pe termopanul Dvs dar depinde și de felul în care este utilizată plasa de insecte batantă, curățarea, respectiv depozitarea pe perioada sezonului rece.

Genero - plase pe balamale 2

Plase de țânțari cu balamale

 


Formular de contact