Ai nevoie de ferestre termopan - tamplarie PVC, plase insecte, usi termopan sau usi de garaj, glafuri și rulouri?

Genero Ferestre are soluții pentru tine!

Plase de insecte glisante

Sunt special concepute pentru ușile din pvc sau aluminiu care au simplă sau dublă deschidere.

 

Plasele insecte glisanteculisante sunt acele tipuri de plase tintari care sunt montate cel mai des la ușile simple dar care au geam fix in partea dreaptă sau stangă sau la ușile duble care permit culisarea ușii stanga sau dreapta.

 

Aceste plase tintari glisante sunt soluția ideală pentru ferestre și uși glisante din pvc sau aluminiu acolo unde nu pot fi montate alte tipuri de plase insecte.

La acest tip de plase tintari glisante sau culisante rularea se face cu ajutorul unor role din cauciuc sau aluminiu (opțional), iar profilul plasei de insecte este din aluminiu extrudat și plasa de insecte este realizată din fibră de carbon și sticla.

Acest tip de plase tantari  este cel mai adesea utilizat la usi de terasă.

Aceste plase insecte glisante sau culisante pot fi comandate atât pe culori RAL standard alb / maron cât și pe orice culoare RAL preferențială.

 

Plasele tintari glisante sunt ușor de utilizat și acoperă o suprafață mare pentru deschiderea ușilor de terasa sau balcon.

 

Profilul acestei plase tintari glisante este din aluminiu extrudat vopsit în câmp electrostatic iar plasa de insecte este din fibră de carbon și sticlă.

Acestea  ofera o accesibilitate usoara, eleganță si o glisare perfectă daca tocul termopanului Dvs. nu este curbat din cauza razelor de soare.

Plasele tintari glisante ofera o manevrabilitate ușoară datorită modului lor de funcționare.

Aceste plase tintari glisante au ca și sistem de glisare role din pvc sau cauciuc, acestea fiind opționale la alegere în momentul achiziționarii unei plase tintari glisante.

Închiderea lor se face ermetic (daca T-ul ușii din termopan sau aluminiu este perfect drept și nu este ondulat), oferă un plus de confort și o acționare ușoară a ușii.

Utilizarea acestor plase anti-insecte glisante sau culisante se poate folosi cel mai adesea acolo unde spațiul permite ca deschiderea ușii să fie dublă fața de lumina deschiderii.

Genero - plase insecte glisante

Formular de contact