Ai nevoie de ferestre termopan - tamplarie PVC, plase insecte, usi termopan sau usi de garaj, glafuri și rulouri?

Genero Ferestre are soluții pentru tine!

Plase de insecte tip rulou

Plasele de insecte tip rulou sunt acele tipuri de plase tintari care se pot monta la orice tip de fereastra și ușa din pvc sau aluminiu în vederea protecției fața de insecte.

 

Aceste plase de insecte pot fi acționate atât pe verticală cât și pe orizontală cu dimensiuni de până la 2000 mm latime x 2400 mm înalțime.

 

Plasele rulou sunt produse cu caseta si ghidaje din aluminiu prevazute cu perie antivant și amortizor.

Culorile standard ale plasei rulou sunt alb sau maron, putând fi comandate și pe alte culori ral preferențiale din gama de culori disponibile.

 

Ca si avantaje trebuie sa stiți ca peria antivant oferă o protectie a plasei in cazul în care aceasta este închisă, iar afară este vânt puternic.

Profilul plasei rulou, ghidajele cât și prinderea din partea de jos a plasei sunt din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic, nu se exfoliază.

 

Plasele rulou sunt oferite atât în simplu canat cât si în dublu canat cu dimensiuni maxime de până la 1500 mm x 2200 mm.

 

Actionarea este oferită de arcuri, deschiderea și închiderea se face mult mai ușor prin manevrarea mânerelor de acționare.

Amortizorul acestei plase tip rulou este unul foarte important și anume în cazul în care plasa se deschide accidental rularea plasei va fi foarte lina în caseta.

Genero plase insecte tip rulou

Formular de contact