Ai nevoie de ferestre termopan - tamplarie PVC, plase insecte, usi termopan sau usi de garaj, glafuri și rulouri?

Genero Ferestre are soluții pentru tine!

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE ALE SITE-ULUI GENERO FERESTRE

 

Site-ul www.genero.ro, denumit in continuare “Genero”, este detinut si administrat de societatea Genero Ferestre S.R.L., e-mail: contact@genero.ro

Genero isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila.

DEFINITII

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul Genero .

Client - persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.

Produse - orice serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Clientului.

Vanzator – societatea Genero Ferestre S.R.L.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul site-ului Genero : imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea Genero Ferestre S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Utilizarea fara acordul Genero Ferestre S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Genero Ferestre S.R.L. poate oferi Utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului Genero. Genero Ferestre S.R.L nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

EXONERAREA DE RASPUNDERE

Genero nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la Genero sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Genero fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Genero nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea Produselor de pe site. Informatiile incluse pe Genero au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre serviciile/pachetele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa contact@genero.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

LIMITAREA ACCESULUI LA SITE

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. Genero nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

DREPTURILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul www.genero.ro, are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand ( dar fara a se limita):

  • responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs;
  • aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice ;
  • garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei Dvs. ;
  • neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase ;
  • interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii ;
  • Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.

Utilizatorul www.genero.ro, nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului. Utilizatorul www.genero.ro, nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare. Utilizatorul www.genero.ro, nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului. Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi notificate catre Genero Ferestre SRL la adresa de e-mail contact@genero.ro.

MODIFICARI IN TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE:

Genero Ferestre SRL poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului.

Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site.

Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate. Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Genero Ferestre SRL si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.